Влак помете майка и двете й 4-годишни деца в Хърватия. Инцидентът

...
Влак помете майка и двете й 4-годишни деца в Хърватия. Инцидентът
Коментари Харесай

Влак помете майка и двете й 4-годишни деца в Хърватия

Влак помете майка и двете й 4-годишни деца в Хърватия. Инцидентът станал тази заран на железопътния прелез в мястото Болфан, на пътя сред Копривница и Вараждин, съобщи осведомителният уебсайт Индекс.

Полицията даде къса конференция на мястото на случая, на която представителят на полицията сподели, че конфликтът на пътническия трен с лекия автомобил е станал, когато шофьорката не спряла на знака и автомобилът попаднал под минаващия трен.

" Тя почина. Едното дете на четири години почина на място, а другото дете, също на четири години, за жалост умря от пострадванията си в болничното заведение. Пътуващият до мястото на водача човек е настанен за лекуване, раните му не би трябвало да са с заплаха за живота. Разследването продължава ", сподели представителят на полицията, представен от Българска телеграфна агенция.

След огледа телата ще бъдат превозени за аутопсия. Ще бъде осъществена експертиза на автомобила, добави той.

Става въпрос за едно семейство, починалите бяха родственици. Загиналите деца са момче и момиче ", сподели представителят.

На 10 септември при злополука сред пътнически и товарен трен в Хърватия починаха трима души, а 11 бяха ранени. Композицията се блъснала в спрял заради повреда товарен трен, който дерайлирал след удара. В товарния трен се е намирал единствено машинистът, който е приет в болница.

Разследването по случая продължава.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР